Поділ вшановує героїв

З метою вшанування пам’яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС і жертв трагедії, а також для висловлення подяки, усім особам причетним до ліквідації чи подолання наслідків катастрофи, Подільська районна в м. Києві державна адміністрація встановлює пам’ятний знак і проводить мітинг-реквієм пам’яті жертв Чорнобильської трагедії.

Сьогодні о 10 годині відбудеться урочисте відкриття пам’ятного знака подолянам-ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, за участю заступника голови Подільської райдержадміністрації В.І.Чорного, начальника Управління праці та соціального захисту населення Т.А.Спіциної, керівника Фонду допомоги інвалідам Чорнобиля А.І.Турчанко.  Захід відбудеться за адресою вул. Фрунзе, 87/89 (біля школи №114).
Завтра, 26 квітня, о 14 годині біля Національного музею «Чорнобиль», розташованого за адресою пров. Хоревий, 1 проводитиметься мітинг-реквієм пам’яті жертв Чорнобильської трагедії. У програмі заходу: виступи представників місцевої влади та інших запрошених; молебень за участю хору «Благовіст».
Усі учасники зможуть безплатно оглянути експозиції музею, що дійсно є унікальними.