Зірки також працюють

Зірки української естради взяли в руки граблі і заходилися наводити в Голосіївському парку порядок

«З цього приводу, – жартує ВІА «Авіатори», – і погода стала льотною. З ранку погрозила снігом, а потім небо посиніло і ми разом із ним. А від холоду одне спасіння. Вірніше два. Хочете зігрітися (звертається до кореспондента «Вечірки»), беріть лопату. Цього добра в нас багато!»
«Так нечесно! Не підігравайте їм! – продовжили розмову хлопці із «Комеді клаб», – приєднуйтеся до нашої бригади. У нас для суботника не тільки лопати – навіть колоду заготовили
«а-ля Ілліч».
Як з’ясувалося пізніше,  учасники суботника навмисно розділилися на чотири бригади. Розбили територію на сектори. Пов’язали один одному червоно-синьо-жовто-зелені піонерські краватки й улаштували змагання: чий сектор буде чистіший. Працювали з азартом і з оркестром. Гарну музику і відповідний настрій забезпечив Академічний муніципальний духовий оркестр. По ходу справи провели змагання: хто швидше докотить контейнер зі сміттям до вантажівки, і міні-олімпіаду з перетягування каната. У «автоперегонах» перемогла команда ресторатора і видавця Маргарити Січкар. «Канатні» лаври взяли «Авіатори». А на трудовому фронті героєм дня став редактор журналу «ПапараZZи» Валід Арфуш. Знання садово-паркової справи і уміння поводитися із робочим інструментом Валід пояснив дуже просто: «У мене троє дітей. На честь кожної дитини я власноруч посадив по ліванському кедру. Справжній чоловік усе повинен робити сам: і дітей, і дерева!»
Акція закінчилася легким пікніком. Розпаленілі толокою і задоволені своєю роботою журналісти, шоумени і співаки активно поглинали бутерброди. Запивали пивом. І говорили: про гастролі, виставки, лопати і Майдан, цитуючи професора Преображенського: «Розруха не в державі, розруха в головах. Порядок спочатку треба навести у власному будинку, дворі чи парку, а потім вже братися за справи державні».