Воронін розраховує на «швидкий» гол

Сьогодні відбудуться повторні чвертьфінальні матчі в єврокубковому турнірі другого плану. Німецький «Байєр» зіграє в Іспанії, відчуваючи вантаж домашніх 0:3.

Експерти назвали результат леверкузенського поєдинку непередбачуваним і нелогічним. «Байєр» і справді володів ініціативою, наступаючи масово та гостро, але долю протистояння вирішив зовсім необов’язковий гол, пропущений господарями вже на першій хвилині. Надалі Воронін і його одноклубники, «розкрившись» в очевидному бажанні будь-що відігратися, пропустили дві контратаки, а самі так і не здолали жахливого нефарту.
І все-таки на Піренеї українець Воронін і його німецька команда вирушили з надією на диво. Михаель Скіббе, наставник «Байєра», переконаний, що чорна смуга невдач, яка увібрала в себе розгромні поразки від «Осасуни» та «Бохума» в рідних стінах, обов’язково зміниться на світлу. «Якщо наші негаразди почалися з «Осасуни», то чому б їм на «Осасуні» й не скінчитися?» – наче природжений філософ, зауважив німецький фахівець. Судитиме сьогоднішній поєдинок швед Фрайдфельд.
Чвертьфінал. Повторні матчі. «Осасуна» (Памплона, Іспанія) – «Байєр» (Леверкузен, Німеччина). Тиждень тому – 3:0. «Вердер» (Бремен, Німеччина) – А3-67 (Алкмар, Нідерланди). Арбітр Райлі (Англія). 0:0. «Бенфіка» (Лісабон, Португалія) – «Еспаньйол» (Барселона, Іспанія). Ларсен (Данія). 2:3. «Тоттенхем Хотспур» (Лондон, Англія) – «Севілья» (Іспанія). Плауц (Австрія). 1:2.