Кров з молоком

Асія Ахат вирушає у морську подорож. Яхту замінить кришталева чаша, а солону воду – молоко. На початку травня на каналі М1 презентують новий кліп співачки «Май»

На знімальному майданчику надзвичайно гамірно. Стилісти і візажисти уважно дотримуються порад Ольги Навроцької. Макіяж та довге чорне волосся співачки – підкорюються. Яскраве, кольору фуксії, плаття Ахат та ніжного лавандового кольору  декорації  утворюють бездоганну картинку. Режисер кліпу Ігор Іванов показує, які танцювальні па треба виконати Асії.
– Зйомки кліпу тривають 16 годин.  Асія встигає чотири рази змінити імідж, – розповідає Максим Блінков, піар-менеджер Асії Ахат. – Робота дуже виснажлива, але тішить думка, що після зйомок наша група відпочиватиме на узбережжі Червоного моря. Давній шанувальник творчості Асії, керівник найпрестижнішого готелю Єгипта, запросив  нас на відпочинок.
Співачка сумлінно підкорюється наказам режисера (Іванов  зробив кілька відеоробіт як для Асії Ахат, так і для групи «69»:  «Принцип Мата Хари», «Поняла, что я пропала», «Я хочу всё», «Прости». – Авт.), зображує іспанську пристрасть на білій скрипці і весь час торкається волосся.
– Воно завдає стільки  клопоту. Бідолашні стилісти використали напевно весь запас лаку, – говорить співачка. – Це відео для мене особливе і дуже особисте. Адже мій звичайний настрій, як і на відео, весняний. Йому  властиві сексуальність і романтика. Як завжди, буде багато гарних дівчат із шоу-балету «Тодес», але я вас здивую.
– Любиш провокувати публіку?
– Страшенно люблю (сміється). Завжди прошу режисера дати мені можливість експериментувати. Тож це відео не має сюжету.
–  Ти екстремальна людина?
– Мабуть, не дуже. Але під час зйомок довелося забратися у велетенську чашу та ще й танцювати. Страшенно хвилювалась, боялась, що вона впаде і розіб’ється. Але режисер мене заспокоїв, сказав, що після «кришталевих» тортур купатимусь у теплому молоці. Більше нічого не розповім, бо люблю інтригувати своїх шанувальників. Наприклад, минулого року я підписала контракт із братами Кличками. Буду особисто супроводжувати їхні виходи на ринг.