«Інтер» обірвав переможну серію

Італія. Переможна серія «Інтера» тривала 21 матч. Це – абсолютний рекорд провідних національних чемпіонатів. Тим часом «Мілан», обігравши «Емполі» завдяки голам Рональдо, Джилардино та Фаваллі, піднявся на п’яту позицію і має кращі шанси в конкуренції з «Палермо» за путівку до Ліги чемпіонів. А от «Асколі» вже ніщо не врятує від розставання із серією «А». Римлянин Тотті – лідер серед стрільців – забив 18 м’ячів.
Іспанія. «Реал» виграв у «Осасуни» (голи в активі Рауля та Робінью) і, скориставшись осічками безпосередніх конкурентів, закріпився на третьому місці з двохочковим відставанням од «Барселони». Каталонці зазнали п’ятої поразки в примері, а за кількістю пропущених м’ячів – уже п’яті в сезоні. «Гімнастик» і «Реал Сосьєдад» – основні претенденти на пониження в класі. Сарагосець Міліто наздогнав Кануте із «Севільї» в конкурсі снайперів: обидва форварди забили по 19 м’ячів.
Німеччина. Чинний чемпіон – «Байєрн» – поступається лідеру бундесліги шістьма очками за шість турів до фінішу. Стільки ж очок відділяють аутсайдера – «Борусію» з Менхенгладбаха – від рятівного 15 місця. «Байєр» Вороніна зазнав оглушливої домашньої поразки, а сам українець з’явився на полі на 25-й хвилині, коли гості вели перед з рахунком 3:0. Найвлучніший стрілець сезону – бохумський грек Гекас, який відзначився 16 разів.
Росія. «Зеніт» українця Тимощука знову не виграв і застряв у середині турнірної таблиці прем’єр-ліги. А «Кубань» українського тренера Яковенка не здобула перемоги і в четвертому вищоліговому матчі. Не відзначилися наші земляки цього разу й влучними ударами.