Самотній «Парус»

 Відкрито найвищий в Києві бізнес-центр

Вчора відбулося відкриття нового 35-поверхового бізнес-центру «Парус» на вул. Мечникова, 2, який повинен зменшити гостру нестачу офісних площ класу «А» в центрі столиці. Стрічку на відкритті урочисто перерізали секретар Київради Олесь Довгий та посол Росії в Україні Віктор Черномирдін.
Управління бізнес-центром «Парус» здійснює ЗАТ «Мандарин Плаза», яке, до речі, володіє однойменним бізнес-центром у Бессарабському кварталі. За словами першого  заступника голови правління ЗАТ «Мандарин Плаза» Олександра Чернецького, новий офісний центр вперше серед бізнес-центрів подібного класу здаватиме в оренду не лише поверхи великим фірмам, але й окремі блоки дрібним підприємствам, що можуть дозволити собі орендувати лише невеликі приміщення. Мінімальна вартість оренди – 50 доларів за квадратний метр.
 «Парус» матиме 45 тис. квадратних метрів офісних приміщень і підземний чотирирівневий паркінг на 300 машин (по 75 на кожному рівні), пропонуючи найбільшу кількість парковочних місць у центрі Києва. Таким чином, проблема парковки для орендарів офісів бізнес-центру та їхніх клієнтів буде вирішена.