КМДА оскаржуватиме вІдновлення на посадІ екс-директора Бессарабського ринку

Київська міськдержадміністрація подасть апеляцію до Апеляційного суду Києва з вимогою переглянути рішення Шевченківського районного суду про поновлення на посаді екс-керівника Бессарабського ринку, якого було звільнено за численні фінансові порушення.

У столицІ з’ЯвивсЯ ще один сквер

Київська міська рада надала земельній ділянці площею 0,39 га на провулку Козловського, 6-8, що у Печерському районі столиці, статус скверу. Як повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс, сквер буде внесено до Програми розвитку зеленої зони Києва на період до 2010 року та концепції формування зелених насаджень в центральній частині міста.

У ДнІпровському районІ побудують цирк

Київрада затвердила програму «Столична культура і мистецтво. 2006 – 2010 роки», на яку планується витратити 339,9 млн. грн. До кінця 2011 року в столиці побудують ще один цирк у Дніпровському районі, навчально-тренувальний манеж для Київського державного коледжу естрадного та циркового мистецтва та нове приміщення для Київського театру «Вільна сцена» на Троєщині. За підрахунками столичної влади, на будівництво цирку потрібно близько 26 млн. грн. Будівництво «Вільної сцени» оцінюється у 24 млн....