Незавершена справа Кличка і Маскаєва

Титульний поєдинок за боксерською версією WBC між Олегом Маскаєвим і Віталієм Кличком під загрозою зриву. Про це повідомили російські джерела

Олег Маскаєв і Віталій Кличко домовилися, що бій між ними відбудеться 2 червня в Москві. Нігерієць Самуель Пітер, який має статус офіційного претендента і першочергове право на чемпіонську зустріч з Маскаєвим, погодився прийняти відступні в сумі 2 мільйонів 750 тисяч американських доларів. Однак саме Пітер не підписав угоди, а отже, бою під девізом «Незавершена справа», уже широко розрекламованого на постсоюзному просторі, радше всього, на початку червня не буде.
Основна причина демаршу нігерійського боксера банальна: гроші. Точніше, їхня відсутність. До 24.00 позавчорашнього дня група російських бізнесменів, які виступають в ролі співорганізаторів і спонсорів червневого поєдинку Маскаєв – Кличко, мала відкрити спеціальний акредитив у нью-йоркському банку. Цього не сталося, і  Пітер розірвав попередні домовленості. Учора зацікавлені сторони намагалися продовжити діалог. А в найближчі дні з офіційною заявою мають виступити Кличко і Маскаєв.