Богдан Ступка привіз до Києва крилату богиню

Новий фільм Кіри Муратової  «Два в одному»  отримав премію «Ніка»  в номінації «Найкращий фільм країн СНД і Балтії» від України

«Це мій перший досвід роботи з Кірою, – зазначив Богдан Ступка. – «Ніка» стала першим кроком на шляху успіху цієї картини. Фільм уже перебуває під покровом її крил. Тепер, коли я привіз богиню перемоги до Києва, то ще більш упевнений – успіх «Два в одному» забезпечений – це факт!».
Усього в конкурсі на здобуття премії «Ніка» взяли участь 95 фільмів. Ювілейна 20-а церемонія нагородження відбулася в Москві. Академія кінематографічних мистецтв «Ніка» високо оцінила нову картину відомої української режисерки, головні ролі в якій виконали Богдан Ступка, Рената Литвинова, Наталія Бузько, Олександр Баширов.
«Фільм вийшов захоплюючим та іскрометним. Упевнений, низка цитат з «Двох в одному» стануть крилатими, – говорить Олег Кохан, продюсер картини, голова кінокомпанії «Sota Cinema Group». – У ході переговорів з найбільшими кінофестивалями я переконався, наскільки світ захоплюється українським майстром, з нетерпінням чекаючи нових фільмів Кіри Муратової».
Кожний з фільмів української режисерки  – кіноподія світового масштабу. Зірковий акторський склад, популярні у кіноглядачів жанри детективу й мелодрами забезпечують кінострічкам Муратової шалений успіх. Зараз кінокомпанія «Sota Cinema Group» зайнята підготовкою до світової та національної прем’єри фільму «Два в одному», яка, за словами організаторів, має пройти на найвищому рівні.
Розпочати епоху гучних кінопрем’єр для інтелектуальної і творчої еліти країни Олег Кохан планує на кінець весни. Уже почалася робота над наступним фільмом Кіри Муратової «Мелодія шарманки» за сценарієм київського драматурга Володимира Зуєва. Крім того, «Sota Cinema Group» готується до зйомок «Обранця», де головні ролі виконають Олег Янковський, Оксана Акиньшина і Богдан Ступка. Перший знімальний день  «Обранців» відбудеться у середині квітня. Зйомки почнуться у Києві, потім перемістяться до Парижа та Ялти.