Віталій Козловський заспіває в Ізраїлі

В  ізраїльському місті Ейлат пройде перший конкурс молодих виконавців. Запрошені Віталій Козловський та Наталя Волкова.

«Акули» українського шоу-бізнесу – керівник «Укрдержконцерту» Валерій Куцевалов та генеральний продюсер музичного каналу «ОТВ» Володимир Орлов, спільно з Національною телекомпанією України та ізраїльським телеканалом «Ізраїль плюс» вирішили конкурувати з «Євробаченням» і організувати новий Всесвітній конкурс молодих виконавців «Елайт-2007».
Амбіціозні співорганізатори обіцяють справжнє видовищне шоу і прогнозують шалений успіх конкурсу.  «Зовсім скоро «Елайт» стане популярнішим за «Євробачення», – говорить Валерій Куцевалов.
З українськими зірками будуть змагатися співаки із Росії, США, Грузії, Болгарії та  Ізраїлю.
Вклавши чималі кошти в конкурс, його організатори також сподіваються потрапити до Книги рекордів Гіннесса із найдорожчою сценою, що  встановлена на березі Червоного моря і покрита цінним червоним деревом.
– Творчість живе в наш час заради грошей, – коментує бажання виграти Гран-прі і гроші Віталій Козловський.
За словами Володимира Орлова, кандидатуру Віталія Козловського просував на конкурс Перший національний канал.
Аби принципово відрізнятися від «Євробачення», судити молодих конкурсантів будуть не глядачі, а журі, у складі якого присутні Ян Табачник, Лайма Вайкулє. Телеканал «Ізраїль плюс» буде транслювати конкурс у прямому ефірі в Європі, США та Австралії. Україна побачить виступ наших конкурсантів в Елайт на Першому національному, але вже із запису.