Власна марка

Відтепер, щоб ваше  обличчя  прикрашало поштову марку зовсім не обов’язково бути зіркою телебачення, спортсменом або видатною особою. Достатньо паспорта і 60
гривень. 

Дирекція «Видавництво «Марка України» УДППЗ «Укрпошта» – єдине в Україні підприємство, яке повністю забезпечує потреби держави в поштових марках, маркованих конвертах та картках,  запровадило нову послугу для гостей та жителів міста – видавництво власних марок. Відтепер ваше особисте фото або фото ваших дітей, друзів, домашніх улюбленців тощо у вигляді поштової марки разом з листами подорожуватиме країною. 
Номінал такої марки відповідає тарифу на пересилання простого листа масою до 20 г включно в межах України – 70 копійок.  Мінімальний обсяг замовлення на виготовлення власної марки для фізичних осіб становить один марковий аркуш (18-22 марки) і коштує від 54,6 грн. до 60,6 грн.  залежно від кількості марок.
Для того, щоб скористатися послугою, необхідно заповнити бланк-замовлення та пред’явити документ, що засвідчує особу (паспорт, військовий квиток, документ, що замінює паспорт).
Звичайне замовлення  на виготовлення  власної марки «Укрпошта» виконує за 10 днів, термінове – за 5 годин.