Зірки серіалу «Кадети» відірвалися на столичному балу

Фанатки телесеріалу штурмували ліцей імені Богуна і ледь не вбили молодого суворовця

У Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна відбувся Кадетський бал,  який став ефектною презентацією другого сезону серіалу «Кадети». Зірки  серіалу спеціально прилетіли із Москви. Підкорювачі дівочих сердець у парадній суворовській формі із задоволенням фотографувалися із київськими шанувальницями та щедро роздавали автографи. Виконавиця однієї з головних ролей київська акторка Ольга Лук’яненко повідомила «Вечірці»:

– Київський бал більш цікавий та видовищний, ніж російський. Там не було так весело. Та й хлопці із серіалу сумували за  Києвом. Їм скоріше кортіло побачити українських красунь. 
  Між тим, Ольга  прийшла на бал одягнена не за дрес-кодом (хлопці – у формі, дівчата – у бальних сукнях), а   піджаку  та джинсовій міні-спідниці.
 
Шанувальниці серіалу ледь не зірвали зйомки

Генеральний продюсер серіалу В’ячеслав Муругов був надзвичайно задоволений шаленою популярністю «кадетів». «Основна глядацька аудиторія – дівчата віком від 14 до 22 років, – каже він. – Чого вони тільки не виробляли під час зйомок, щоб поспілкуватися із хлопцями. Натовп був шалений. Біля двох тисяч дівчат збиралося під стінами Київського військового ліцею, чим занадто ускладнювали зйомку. Інколи  навіть доводилося викликати  наряд міліції».
Не став виключенням і Київський кадетський бал. Чарівні киянки штурмували ліцей та мало не вбили молодого суворовця, який охороняв вхід до зали. Деякі прийшли на бал не з порожніми руками. Павлу Бессонову, який захворів й не зміг приїхати до Києва, передали доброго мопса із сумними очима.
 
Зірки співають реп та демонструють одяг на подіумі

Зірки серіалу розважалися на славу. Аристарх Венес та Кирило Ємельянов виконали жорсткий реп про кадетські будні. Артур Сопельник провів майстер-клас із танців. Та найбільшою популярністю користувався Олександр Головін. Це лише у серіалі він страждає через нерозділене кохання. У житті ж у нього немає відбою від закоханих дівчат. Чех за походженням, він з восьми років працював у модельному агентстві В’ячеслава Зайцева.
– Мабуть, уперше відчув себе зіркою після участі у кліпі Найка Борзова «Три слова». Як і Пашка Бессонов знімався у тележурналі «Єралаш». Грав у мюзиклі «Норд-Ост». До того навіть не уявляв, що маю голос. Та найбільше дала мені робота у фільмі «Сволота». Завдяки «Кадетам» маю багато друзів та шалених дівчат на додачу (сміється).    
Презентували на балу й нового кадета Артема Терехова, який замінить Івана Добронравова. У серіалі також  з’явиться нова дівчина – Рита. Її зіграє 14-річна білявка Лінда Табагарі.
Не встиг розпочатися другий сезон серіальних кадетів, а вже йдуть розмови про зйомки «Кадетів-3». За словами генерального продюсера серіалу В.Муругова, освітлювальні лампи біля Київськоого військового ліцею імені Івана Богуна запалають у травні, а вже у вересні серіал вийде на екрани.