«Карпати» гортають сторінки історі ї

Львів’яни, намагаючись заперечити заяви Олександра Ярославського та Стефана Решка про безпрецедентність відміни календарного матчу через масову хворобу футболістів, нагадали про схожі ситуації в європейському футболі.
27 лютого 2007 року. Кубок польської ліги. «Арка» (Гдиня) – «Лех» (Познань). Матч перенесено з огляду на епідемію грипу в команді господарів.
6 січня 2007 року. Кубок Шотландії. «Данді Юнайтед» – «Сент-Міррен». Матч перенесено у зв’язку з масовим захворюванням футболістів команди господарів.
20 квітня 2006 року. Перша ліга чемпіонату України. «Поділля» – «Шахтар-2». Зустріч перенесено. Причина: епідемія грипу в хмельницькій команді.
12 квітня 2006 року. Професіональна футбольна ліга Чехії перенесла дві зустрічі за участю клубу «Брно». Причина – епідемія грипу.
11 березня 2005 року. Чемпіонат України. «Дніпро» – «Металург» Зп. Матч перенесено з огляду на епідемію грипу в дніпропетровському клубі.
1969 рік. Через епідемію грипу в «Арсеналі» перенесено календарний матч лондонської команди, якій за тиждень треба було грати в фіналі Кубка англійської ліги.