На Євробачення поїде справжня зірка

Вєрка Сердючка витратить на  «конкурс домогосподарок» 40 тисяч євро

«Ми не ставимося до Євробачення як до дуже серйозного конкурсу. Андрій Данилко поїде на людей подивитися, себе показати і народ звеселити», – прокоментував перемогу Вєрки Сердючки продюсер Юрій Нікітін.

Андрій Данилко  планує відтягнутися на цьогорічному Євробаченні у Фінляндії на 40 тисяч євро. А поки що переможець національного відбіркового конкурсу терміново виїхав до Австрії на відпочинок. Ймовірно, що звідти Данилко й поїде до Гельсінкі.
 Нагадаємо, що Данилко виступатиме на Євробаченні із піснею «Dancing».  Цікаво, що Андрій   попрохав, аби до нього відтепер зверталися виключно у жіночому роді.   «Я відчуваю себе, як президент Віктор Ющенко, прем’єр Віктор Янукович чи Юлія Тимошенко разом взяті», – сказала Сердючка після конкурсу.
Україна бере участь у Євробаченні п’ятий рік поспіль. Перші два представники на конкурсі – Олександр Пономарьов і Руслана – були відібрані НТКУ самостійно. Потім телекомпанія почала проводити конкурси, завдяки яким на Євробаченні «засвітилися» «Гринджоли» та Тіна Кароль. Як і цього року, переможця визначало інтерактивне голосування телеглядачів та рішення кваліфікованого журі. Олена Мозгова – директор Творчого об’єднання музичних і розважальних програм НТКУ – неодноразово підкреслювала свою прихильність до Сердючки: «Якщо ми хочемо перемогти, то з точки зору елементарної ерудиції та математики, Данилко – найбільш перспективний кандидат. Його знають і люблять у країнах СНД, він часто виступає у Прибалтиці, Ізраїлі, Німеччині, Польщі. І, найголовніше, він здатен створити яскраве шоу».
Про цьогорічний відбірковий конкурс НТКУ оголосила за місяць до його проведення. У ньому мали взяти участь Годо, Євгенія Власова, Олена Гребенюк, Віталій Козловський, Вєрка Сердючка, Василь Бондарчук, гурти «не Ангели» та «Авіатор». Але 21 лютого від участі відмовився Віталій Козловський. Тож у конкурсі взяли участь семеро виконавців.
Вєрці віддало перевагу як журі, так і телеглядачі – 5123 смс і 734 телефонних дзвінків. Сердючка виступала у футуристичному сріблястому костюмі, шоломі із п’ятикутною зіркою, хутрі з лисиці і сонцезахисних окулярах. Пісня написана Данилком на чотирьох мовах – англійській, українській, німецькій, монгольській. Але слів у ній мало. Англійською Вєрка співає «Russia, Goodbye!» (тобто «Росія, до побачення!»), а рідною – «Україна – це кльово!»