Невідомі намагалися підірвати державну автостоянку

Вночі невідомі закидали пляшками з пальною сумішшю штрафмайданчик, що розташований на вул. Молодогвардійській, 9. На ньому разом із евакуйованими автомобілями перебувало 24 комунальних евакуатори. Вибуховий пристрій, закинутий невідомими на територію стоянки, зайнявся на крановій установці, два інших – на платформі евакуатора, розбивши при цьому його лобове скло. Інцидент стався вночі.  Охорона служби вчасно побачила пожежу і негайно її загасила. Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, встановила: злочин скоїли троє осіб, імена яких наразі невідомі.
– Після того як ми почали вводити цивілізовані, прийняті в усьому світі норми боротьби з правопорушеннями водіїв та із заторами на дорогах, нам одразу почали «вставляти палки в колеса», – зауважила заступник голови КМДА Ірена Кільчицька. – Різними методами намагалися з нами боротися: і правовими, і психологічними (які тільки VIP-персони не телефонували), і тепер ось вдались до хуліганських методів…
Ментальність наших людей усе ж змінюється на краще, які усвідомлюють: порушив порядок, створив незручності іншим – плати штраф. Це правило без винятку діє в Києві для водіїв як «Запорожців», так і «Мерседесів».