Будівництво на мільярд

Компанія Seven Hills,  що  входить до мультинаціональної групи забудовників Scorpio Real Estate Group (Тель-Авів), інвестує в Київ понад мільярд доларів.
Зокрема, за словами керівника служби  зв’язків із громадськістю Мартіна Нанна, кошти направлять на будівництво житлового комплексу Park Avenue в Голосіївському районі, торгово-офісного центру – Podil Center на Подолі та офісно-логістичного комплексу Airport City у Борисполі.
Житловий комплекс Park Avenue збудують навпроти Голосіївського парку. Його загальна площа становитиме 200 тис. кв. м, з яких 120 тис. відведуть на житло і 10 тис. – на офісні приміщення. До інфраструктури увійдуть спортивний центр, басейн, торговий комплекс, підземний паркінг, ресторан та бар.  Нині  триває підготовка майданчика під будівництво, а самі будівельні роботи планують розпочати у травні.
Podil Center зведуть поблизу Києво-Могилянської академії. Це буде комбінований офіс-центр класу “А” (площа 22 тис. кв. м) і торговий центр загальною площею 30 тис. кв.м. Компанія має намір приступити до будівництва комплексу за 14 місяців.
Airport City буде розташовано неподалік  Бориспільського шосе. До нього увійдуть сучасні офісні приміщення, склади, торгові центри, ресторани та готель. Реалізацію цього проекту планують почати за півтора року.
За словами генерального директора Seven Hills Арі Шварца, термін окупності проекту Park Avenue становитиме 1,5-2 роки, Podil Center– 3-3,5 року, Airport City – 4,5-5 років.
Шварц сказав, що земля під ці проекти перебуває в оренді. Зокрема, земділянка під будівництво Park Avenue  терміном  на 5 років, під Podil Center – на 10 років, під Airport City – 49 років.
Компанію Seven Hills зареєстровано в Україні торік. Вона є підрозділом Scorpio Real Estate Group,  який у свою чергу входить до групи компаній BSG Group, що займаються торгівлею діамантами, а також будівництвом об’єктів постачань енергії і комерційної нерухомості.