Вилучено найбільшу партію зброї

Співробітники СБУ конфіскували найбільшу за п’ять років партію зброї – 29 одиниць.
Під час спеціальної операції, яку проводили співробітники Департаменту захисту національної державності та боротьби з тероризмом разом з Управлінням СБУ в місті Києві і УБОЗ столичної міліції, була припинена діяльність організованої групи зловмисників, які нелегально торгували стрілецькою зброєю. 
 Як повідомили в столичній прес-службі СБУ, у чотирьох мешканців Києва та Черкас вилучили пістолети моделей “ПМ”, “ТТ”, “Беретта”, “Вальтер”, “Фромер”, револьвери системи “Наган”, пістолети-автомати “ППШ”, а також значну кількість набоїв до них. З’ясувалося, що на чорному ринку столиці зловмисники організували продаж бойових пістолетів оптом і вроздріб за 500–700 доларів США. Знайдено й підпільну майстерню в орендованому приватному гаражі в Черкасах. Сучасні верстати, встановлені там, дозволяли кримінальним зброярам реставрувати та відновлювати бойові властивості списаної стрілецької зброї.
За матеріалами Служби безпеки України, міліцією порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).