Нещастя через пустощі

Тринадцятирічного Андрія Грабовського, учня школи №262, вже в перший день  карантинних “канікул” спіткало нещастя.

Щойно за мамою зачинилися хатні двері, Андрій з товаришем подався до комп’ютерного клубу, що на Виноградарі. Щоправда, грали там стільки, скільки дозволяли  батьки. Але повертаючись додому, почали пустувати.  Проходили повз купу старих віконних рам та балконних дверей, що хтось склав на пустирі, коли робив ремонт. Пхаючись, хлопці разом полетіли в ту  “склокупу”.  І  – сталося…

Перехожі викликали “швидку”,  поранених відвезли в Охматдит.  Наслідки плачевні: в Андрія великого пальця на руці як не було, а його товариш порізав ногу.

Андрій ще й досі перебуває в лікарні. Завідувач  відділенням мікрохірургії  Володимир Сідельський розповів нам, що стан потерпілого стабільний, він одужує, але палець врятувати не вдалося. Лікар зазначив, що за час вимушених канікул у його відділенні більше подібних випадків  не  зареєстровано.

– Я не пов’язую це з карантином,   діти травмуються і в навчальний час, і під час канікул, особливо, коли перебувають без нагляду дорослих, – сказав  Володимир Сідельський.