Новий конкурс заради ошуканих “Елітою”

Київська міськдержадміністрація вирішила оголосити інвестиційні конкурси на будівництво чотирьох будинків з об’єктами соціальної інфраструктури, зокрема для постраждалих від “Еліта-Центру”. Таке рішення ухвалила конкурсна комісія.
Зокрема, оголосять інвестконкурси на забудову земельних ділянок на вулиці Драгоманова, 40, Хорольській, 1-1-а, Ревуцького, 7-б і на перетині Бальзака й Польової.
Комісія вирішила, що умови конкурсів передбачатимуть виділення забудовником 25 відсотків готового житла ошуканим “Еліта-Центром”.
Інші умови конкурсу будуть такі ж, що і в попередньому. Перший заступник голови КМДА, начальник Головного управління економіки й інвестицій Денис Басс повідомив, що конкурс триватиме протягом 30 днів з моменту його офіційного оголошення у ЗМІ. Він також заявив, що повторно звернеться до будівельних компаній із проханням взяти участь у конкурсі.
Крім того, комісія вирішила повторно оголосити інвестконкурси на спорудження двох будинків на вулиці Радунській, 28-32 і Беретті, 4-а, на які не надійшли заявки при проведенні першого інвестконкурсу.