Гонорар від Лазаренка?

Як повідомила прес-служба НСЖУ, 18 лютого керівника служби інформації Дніпропетровського Дев’ятого телеканалу Анатолія Шинкаренка перестріли двоє.

Один – місцевий бізнесмен, депутат Бабушкінської райради від Блоку Павла Лазаренка Вадим Головко, вдаривши журналіста в обличчя, одразу сказав, що це – плата за його журналістське розслідування щодо діяльності Павла Лазаренка та його блоку в місцевих радах Дніпропетровщини, а також за інформацію про те, що працівники обласної державної телекомпанії не сприйняли призначення на посаду керівника цієї компанії депутата обласної ради від Блоку  Павла Лазаренка Вікторії Шилової – дружини Вадима Головка.
Вадим Головко попередив: постраждають усі журналісти, які виступатимуть проти Павла Івановича, його блоку та проти Вікторії Шилової, – і цинічно порадив не йти до міліції, бо там його друзі.
Анатолій Шинкаренко зараз перебуває у відділенні нейротравми обласної лікарні з попереднім діагнозом: струс мозку, закрита  черепно-мозкова травма.
Начальник Бабушкінського райвідділу міліції м. Дніпропетровська Юрій Шевченко спочатку намагався звинувачувати журналіста, що він п’яний, а коли експертиза довела, що у крові Анатолія  алкоголю немає, спробував все звести до побутової бійки.
Національна спілка журналістів України звернулася до міністра внутрішніх справ України Василя Цушка та прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби з вимогою найретельнішого розслідування справи побиття журналіста та притягнення винних до карної відповідальності за перешкоджання професійній діяльності журналіста.