Викрили хабарника та 18 хуліганів

У перший день тижня в столиці зареєстрували  237 злочинів, а розкрити правоохоронцям вдалося 113.

Було зафіксовано 6 пожеж, у яких, на щастя, ніхто не постраждав. За добу злочинці «завітали» до 11 київських квартир. Міліціянти розкрили 3 квартирні крадіжки та 14 – особистого майна. Усього ж  було зафіксовано 72 злочини цієї категорії. Із  7 пограбувань, що сталися в Києві, розкрили 3.  Викрили одного хабарника. Вдалося також розкрити 18 хуліганств, із зареєстрованих за добу 26-ти.
Приміром, наряд полку міліції особливого призначення «Беркут» затримав 23-річного молодика, який біля будинку на вулиці Жукова, 53, що в Деснянському районі столиці, відібрав у знайомого музичний центр.
А нарядом відділу Державної служби охорони при Деснянському райуправлінні затримано 29-річного чоловіка. Молодик біля будинку на вулиці Закревського, 89, збивши з ніг жінку, відібрав у неї сумку, в якій були особисті речі та 200 гривень.
У Солом’янському районі столиці працівники наряду патрульної служби міліції затримали 20-річного громадянина, який у приміщенні кафе «Мобілочка» на Чоколівському бульварі, 37 ударив рукою в обличчя чоловіка й відібрав у того гаманець, в якому було 100 гривень та особисті документи.