Згорівторговельний павільйон

Уночі в Святошинському районі столиці на вулиці Гната Юри загорівся великий торговельний павільйон.
Тут містилися магазин дитячих товарів “Антошка”, зал ігрових автоматів, більярдна, дрібні приватні торговельні підприємства.
Коли до місця надзвичайної ситуації прибули пожежники, вогонь поширювався в приміщенні з шаленою швидкістю. Цьому сприяла щільна завантаженість павільйону вогненебезпечними товарами. Полум’я загрожувало й кафе, що розташувалося біля приміщення павільйону. Роботу ускладнювали металеві ґрати на вікнах. Проте з палаючого приміщення рятувальники намагалися винести й товар, який ще не дістало полум’я. Як повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в місті Києві, з пожежею боролися близько 60 чоловік особового складу пожежно-рятувальної служби. Також було задіяно 12 одиниць основних і спеціальних пожежних автомобілів. Вогонь уразив майже 200 квадратних метрів павільйону. Причину пожежі встановлюють.
За минулі вихідні в Києві виникла 21 пожежа, збитки становили близько 5 тисяч гривень. Під час пожеж столичні вогнеборці врятували двох осіб та майна громадян на суму понад 35 тисяч гривень.