З оберемком білих тюльпанів

Тіна Кароль, творчі шляхи якої з продюсером Олегом Чорним розійшлися, повернулася. До того ж не одна, а зі своєю новою суперкомандою. На прес-конференцію у «ПінчукАртЦентрі» з нагоди презентації «Тіна Кароль Компані» співачка з’явилася з оберемком білих тюльпанів і двома новими охоронцями.
Квіти Тіна одразу роздала присутнім, щоб у приміщенні запанували весняні настрої, бо відтепер нове гасло Кароль «Весна настала».
Команда Тіни складається з молодого кліпмейкера та режисера Алана Бадоєва (він став її арт-продюсером) і Максима Бахматова (директор і учасник «Комеді Клаб Україна», а тепер і гендиректор «Tina Karol Company»), а також інвестора проекту Олесі Рябініної.
Бадоєв уже працював зі співачкою (відеоролики на пісні «Пупсик» і «Ніченька»). До того ж тепер він зніматиме кліпи Кароль безплатно. Кажуть, за відео він бере від 30 тисяч доларів. Зі своїм новим директором Тіна співпрацюватиме ще й у другому сезоні «Танців із зірками» на «1+1». Саме «Комеді Клаб» напише тексти для ведучих шоу.
Нині Тіна має чимало ідей: хоче пропагувати шкільну форму для українських школярок, обов’язково яскраву, аби вони носили її із задоволенням. А ще планує написати автобіографічну книгу, а в серпні має намір випустити новий альбом.
Тіна поділилася секретом своєї енергійності – бути в тонусі їй допомагають торти. А додаткові заряди енергії Кароль не завадять. Нещодавно вона стала послом ООН від України з питань молоді і гендерної політики. Відтепер молода співачка братиме участь у соціальних програмах ООН, спрямованих на підтримку бездомних дітей, а також очолить боротьбу зі СНІДом і наркоманією.