Тигипко з новими партнерами

Колишній лідер “Трудової України” Сергій Тигипко останнім часом перебував у затінку.
Під час президентської кампанії він очолював штаб Віктора Януковича, після чого вирішив піти з великої політики в бізнес. А “Трудова Україна” розкололася через конфлікт Валерія Коновалюка та Володимира Сівковича.
Днями Сергій Тигипко “засвітився” знову, проте не як політик, а як голова правління одного з комерційних банків. Просто його компанію придбав шведський банк. Поточну політичну ситуацію екс-голова “Трудової України” не прокоментував, бо дуже поспішав на переговори з новими партнерами.
– Повертатися в політику у найближчі три роки я не збираюся, бо маю контракт із банком, – сказав пан Тигипко. – За ці три роки я багато чого навчусь і з задоволенням попрацюю в банківському секторі. Що буде потім – покаже час. Але, знаєте, коли я був молодий, то казав, що політика не для мене, що я ніколи нею не займатимусь. Зараз у мене трохи більше досвіду, тому я не буду таким категоричним.
Хто знає, може, за три роки ми побачимо повернення одного із старожилів українського політикуму. Тим паче, що саме приспіють вибори до Верховної Ради. У цьому разі подібний трирічний маневр перед початком боротьби не завадить.