Діти вчилися дружити

Благодійний проект “Дитячий Патіпа” – це не лише серія вечірок для дітей, а й освітньо-розважальні ігри, під час яких дитина переймається найкращим, усвідомлює, що таке добро, любов, дружба, співпереживання.

Цієї неділі розважальну програму з космічними пригодами влаштували для 70 дітей-сиріт. Свято відбулося за сприяння  клубу “Патіпа”  у співпраці з Київським міським центром соціальних служб для дітей та молоді.
Чотири години діти танцювали, гралися, змагалися командами. У перерві – перепочили та скуштували космічне меню – молочний коктейль. Також маленькі космічні герої отримали подарунки.
“Такі вечірки допомагають дітям відчути себе не самотніми, під час гри вони знайомляться, вболівають одне за одного в змаганнях”, – говорить керівник проекту Євген Фомін.
На свято діти-сироти приходили зі своїми батьками-опікунами, які також брали участь у розвагах. “За місяць ми плануємо влаштувати таке ж свято для дітей-інвалідів, – продовжує Євген Фомін. – Для таких вечірок ми розробимо різні програми. Адже вони розраховані й на незрячих, і на дітей з розладами слуху та іншими фізичними вадами. Також плануємо збільшити кількість запрошених до сотні”.

Галина МАКАРЕНКО