Бізнес на ниві кохання

Столичні правоохоронці затримали організоване злочинне угруповання сутенерів. Очолював його 31-річний киянин.

Свого часу ватажок закінчив професійно-технічне училище, пізніше працював таксистом. Проте мрії про багатство не ставали реаліями. Тому чоловік вирішив податися в сутенери. Для цього придбав довідку інваліда II групи. Підроблений документ мав прикривати так званого бізнесмена від будь-яких неочікуваних негараздів.
Надалі головний сутенер наймав житло для повій. Дівчат фотографував. Звісно, у чому мати народила. Оголошення ж розповсюджував у виданнях, які безплатно отримує ледь не кожна київська родина.
Під його орудою успішно й охоче трудилися вісім повій. Дівчата з’їхалися з різних регіонів України. У фірмі практикувалися й сімейні підряди. Зокрема мама й донька одна одну підміняли на ліжку кохання. Водночас із диспетчерськими функціями відмінно вправлялася мати сутенера-очільника. Безперечно, у штаті перебували водій та охоронці.
За годину наданих послуг на ниві кохання повія від клієнта отримувала 250 гривень. З такої виручки дівчатам перепадало лише близько третини. Решта опинялася в кишенях господаря. Окрім того, останній для “трудівниць” практикував штраф у розмірі 100-1000 гривень. Аби ударна праця не таким уже й медом здавалася.
Доходи господарів квартири розпусти постійно зростали. Заарештувавши сутенера, правоохоронці вилучили 8000 доларів США. Напевно, “зелені” було б значно більше, якби ватажок не заходив до казино. Надто вже був азартним гравцем.
Як повідомили у ВБЗТЛ Печерського райуправління міліції, зараз організатор угруповання всілякими шляхами намагається уникнути відповідальності. Проте суд – не за горами, сподіваються люди в погонах. Тож сутенеру та його помічникам власний азарт доведеться виявляти за ґратами.