Розбите кохання

Одного ранку 39-річна киянка нестандартних габаритів поспішала до поліклініки. На процедури. На шляху зустріла веселу компанію. Хлопці напідпитку щось активно обговорювали. Чемна жінка, привітавшись, запросила їх до себе додому. Ті жодним чином на таку несподівану пропозицію не відреагували. Товстуха «попливла» далі…

Повертаючись із процедур, знову наштовхнулася на ту  ж компанію. Тепер в її руках «красувалася» пляшка оковитої. Двоє з групи не втрималися й поквапилися за жінкою до її оселі. Там на них чекало ще двоє чоловіків. Як представила нова знайома, один – її колишній чоловік, інший – майбутній. Розповідала це так, що гості одразу збагнули: вони опинилися в чоловічому гаремі.
Шлях до дверей хазяйка завбачливо заступила. Робити нічого. Хлопці, які потрапили в лабети до огрядної тітоньки, вирішили поки що пити. І не прогадали. Спілкувалися до сьомої вечора. Аж поки не закінчилася оковита. Жінка, гримнувши на своїх колишнього й майбутнього чоловіків, у супроводі нового дуету почимчикувала шукати «вогняну воду». Благо, її нині в різних «забігайлівках», розташованих в Оболонському районі, вистачає. Тож тріо хильнуло, дай Боже… Точніше, хлопці перебрали. А от для їхньої супутниці виявилося –  норма, після якої закортіло чистого й світлого кохання. Тут же,  просто неба. Проте хоч, як домагалася хлопців, аби ті їй подарували миттєве щастя, усе марно.
Зморена жінка на місці й захропіла. А от чоловіки, відбившись від вимогливої ласки тітоньки, з її руки зняли дорогого годинника. І зникли.
Другого дня невдаха за допомогою звернулася до правоохоронців. Ті одразу ж знайшли грабіжників. Парубки, певна річ, в усьому зізналися. А побачивши ненаситну жіночку в кохані, в один голос заволали: «Ми готові й у в’язницю, аби лише подалі від хазяйки чоловічого борделя».
Зрозуміло, проти хлопців за крадіжку порушено кримінальну справу. Невдовзі суд визначить їм термін покарання. Проте вони, схоже, готові відбути будь-яке. Аби лише подалі від надто сексуально-активної тітоньки.