Сукня для зустрічі з Козловським

На що тільки не здатні шанувальники заради свого кумира: створюють фан-клуби, гастролюють з ним по всій країні. 15-річна Діана Цушко шаленіє від Віталія Козловського. Дівчина давно мріяла зустрітися зі своїм улюбленим виконавцем. І їй пощастило.

Популярний молодіжний журнал оголосив конкурс. Головний приз – квиток на новорічний бал, який видання проводить щороку. Організатори обіцяли незабутнє новорічне шоу, а ще зустріч із відомими зірками, серед яких вже мега-популярні Міка Ньютон та Віталій Козловський. Діана і не сподівалася, що і їй перепаде бажаний квиток.
«Радості моїй не було меж, – розповіла дівчина. – Я цілий рік старанно навчалася, перемагала на олімпіадах, які влаштовує наш ліцей. Була такою наполегливою, що умовила батьків придбати вишукану вечірню сукню та розкішну діадему, для цього вечора, де побачуся із Віталієм. Переконана, що він найкращий співак України та здобуде ще багато перемог і на міжнародному рівні».
Чарівна Діана одразу привернула увагу Віталія Козловського. Вона нарешті здійснила мрію – сфотографувалася та взяла пам’ятний автограф, свого кумира.
Не менш раділи і прихильниці романтичної Міки Ньютон. Тендітні дівчатка так зраділи появі співачки на сцені, що знесли бар’єр, що огороджував сцену.