За власний кошт, від щирого серця

Чудове свято влаштували мешканцям Київського пансіонату для ветеранів праці, що у Деснянському районі,  депутати Блоку Леоніда Черновецького  у Київраді Алла Шлапак і Максим Саврасов та депутат райради Юрій Титов.  Сердечно поздоровивши тих, хто зміг  зібратися в актовій залі,  з Новим роком та Різдвом Христовим, побажавши довголіття і здоров’я, вручивши гостинці й пообіцявши допомагати завжди і в усьому, гості вивели на сцену вихованців Дитячої академії мистецтв, котрі   розважили стареньких концертом.

У пансіонаті смачно пахло (якраз готувався обід), було чисто й затишно, багато квітів. Колишній військовий Олександр Коняхін, котрий очолює цей заклад уже 11 років, розповів, що, окрім ветеранів, тут живуть на державному утриманні й 12 інвалідів з дитинства. Дехто з тутешніх мешканців доживає до ста й більше років.
Юрій Титов розповів, що гостинці до Нового року, котрими обдаровують не перший рік киян із нелегкою долею, придбані за особисті кошти Леоніда Черновецького, а не за рахунок бюджетної комплексної програми «Турбота». Він щороку витрачає на благодійність понад мільйон гривень. У Деснянському районі, сказав Юрій Миколайович, пенсіонери та інші незаможні громадяни отримали понад 350 тисяч продуктових наборів до Нового року та Різдва Христового. Тих, хто потребує такої допомоги, визначали соціальні служби району, депутати.