Телефонуйте, вас почують!

Учора заступник голови Подільської районної державної адміністрації Валентина Міщенко провела «пряму телефонну лінію». Упродовж години мешканці району мали змогу поспілкуватися з нею, поставити запитання, вказати на якісь недоліки тощо.

По завершенні «лінії» «Вечірка» поцікавилася у Валентини Миколаївни, якою видалася розмова. Ось що вона розповіла:
-– Знаєте,  телефонували досить активно. У кожного, як кажуть, свої проблеми: хтось скаржився на те, що погано вивозять сміття, або ж, що в квартирі температура лише +15оС, хтось цікавився, які саме документи потрібно зібрати, щоб отримати гроші на поховання… Були й пропозиції – організувати автомодельний гурток. Що мене приємно подивувало, не було жодного звернення щодо того, як оформити субсидію. Отже, роблю висновок: люди в нашому районі, принаймні з цього питання, поінформовані добре.
Кожен дзвінок ми фіксуємо, записуємо прізвище того, хто дзвонив, його домашню адресу, контактний телефон… Якщо потрібно вирішити конкретне питання, і це в силах районної влади, визначаємо термін і відповідального за розв’язання проблеми. І обов’язково беремо на контроль.

Ігор Йосипенко