Злодій-невдаха боронився ножем

Під час проведення комплексної оперативно-профілактичної операції співробітники державтоінспекції Голосіївського райуправління міліції затримали громадянина Грузії, який завдав ножового поранення одному з пасажирів автомобіля  «Газель».

Як повідомили у відділі профілактики столичного ДАІ, грузин намагався поцупити з авто барсетку. Водій помітив це й намагався зашкодити зловмисникові. На бійку звернули увагу  співробітники міліції й затримали всіх її учасників. Однак, як з’ясувалося, злодій-невдаха уже встиг ударити ножем одного із супротивників. Під час перевірки виявилося, що затриманий перебуває в розшуку за скоєні раніше злочини.
Протягом операції затримано майже 200 осіб, які порушували громадський порядок чи паспортно-візовий режим. За словами начальника київської ДАІ Анатолія Павловського, за цей час співробітники державтоінспекції перевірили понад 80 тисяч автомобілів. Було зафіксовано 35 випадків транспортування наркотичних засобів, затримано 20 авто, завезених до України з порушенням митних правил та 14 – з явними ознаками підробки номерів агрегатів. Окрім цього, даішники знайшли 26 раніше викрадених автомобілів.