Не працює ліфт і на сходах темно

Наталія Василівна ЯВОРСЬКА із Святошинського району поскаржилася на те, що у шістнадцятиповерховому будинку №27 на вулиці Семиренка, де жінка мешкає, кілька днів поспіль не працюють обидва ліфти. Та ще й сходи не освітлюються. От і доводиться мешканцям підійматися до своїх осель у цілковитій темряві, присвічуючи хто чим може – мобільними телефонами, ліхтариками, іншими засобами аж до свічок. Звертання до різних районних інстанцій та жеку поки що не дали бажаного результату.
Як пояснили у жеку №801, який обслуговує будинок №27 на вулиці Семиренка, там сталася аварія – згорів трансформатор в електрощитовій. Через це й вийшли з ладу обидва ліфти й відсутнє освітлення на сходах. У понеділок після вихідних за цією адресою працювали електромонтери жеку. Як тільки їм вдасться замінити трансформатор, відновиться подача електроструму на ліфтову шахту та прилади освітлення на сходах.
Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.