Столична влада привітала дітей-інвалідів

23 грудня  у  Колонній залі столичної мерії перший заступник голови КМДА Денис Басс привітав із новорічними святами дітей, які пересуваються на візках.

Свято проходило під патронатом Київського міського голови Леоніда Черновецького. Подивитися новорічний мюзикл запросили 400 дітей-інвалідів. Для них організували святковий концерт та вручили подарунки – цукерки, розмальовку, чудову м’яку іграшку та листівку від мера.
Денис Басс розповів, що принципова позиція міської влади – підтримка соціально незахищених мешканців столиці.
«Наступного року ми у 3,5 раза збільшимо фінансування підтримки малозабезпечених, інвалідів, соціально незахищених мешканців Києва», – заявив Денис Басс.
Перший заступник голови КМДА розповів, що фінансування програми «Турбота» збільшиться зі 130 млн. грн. до 860 млн. грн. Відповідно збільшиться і допомога дітям-інвалідам.
Також, за словами Дениса Басса, міська влада активно працює над вирішенням проблеми транспорту для людей з обмеженими фізичними можливостями.
«Весь рухомий склад громадського транспорту буде пристосовано для інвалідів. І у цьому питанні Київ буде попереду інших великих міст, таких, як Москва. Вже наступного року ми придбаємо 70 нових тролейбусів, повністю пристосованих для людей з обмеженими фізичними можливостями», – зазначив Денис Басс.