Новорічний автограф спікера

зможе отримати кожен бажаючий, якщо візьме участь у благодійному аукціоні новорічних іграшок, який стартував днями.

Усі кошти, отримані від нинішньої акції, будуть направлені на рахунок єдиного в країні дитячого онкологічного відділення лікарні «Охматдит».
Спрогнозую, що сума виручених коштів має бути чималою, адже підтримати журналістську ініціативу погодилися понад тридцять найвідоміших політиків, спортсменів та музикантів. Щоб взяти участь у торгах, достатньо до 25 грудня завітати на сайт igrushka.kiev.ua.
Той, хто запропонує найбільшу суму, зможе придбати новорічну іграшку з автографом.
Найдорожчими «лотами», виставленими на продаж, є автографи Юлії Тимошенко та Олександра Мороза.
Їхня початкова вартість становить 130 гривень. Спікер, між іншим,  на своїй іграшці зазначив, що вона якраз «від справжнього Діда Мороза». 
Від імені усіх маленьких пацієнтів, головний лікар дитячої лікарні «Охматдит» Юрій Гладуш подякував за дієву допомогу і нагадав, що саме на гроші мецената Терещенка свого часу був зведений цей лікувальний заклад.
А ось олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, яка представляла на презентації усіх спортсменів, із задоволенням відзначила, що подібні акції стають вже традиційними.
– Щоправда, – наголосив представник організаторів Андрій Хрустальов, – мені б дуже не хотілося, аби подібну акцію називали саме аукціоном. Для проведення справжніх торгів потрібна ліцензія, а у нас благодійний захід, що лише за формою проведення нагадує аукціон.