Як у казці «Дванадцять місяців»

«Зіркові вечори видатних українців світу зі Стеллою Захаровою та Володимиром Гришком» – перший такого роду культурницький проект не тільки в нашій країні. Місце зустрічі видатних українців, які прославилися в світі і тим самим примножили славу Батьківщини, – Національний театр імені Івана Франка. Час зустрічі – вже сьогодні.

Олімпійській чемпіонці, гімнастці Стеллі Захаровій належить задум проведення елітних «капусників»: зібрати знаменитостей, аби показати, скількома і якими талантами щедра українська земля. Аби це додало оптимізму нашому замороченому безкінечними клопотами люду. Слугувало прикладом успішності для молодих. У «Вечорах...» візьмуть участь і діаспорці з далекого й близького зарубіжжя. Першого разу це будуть переважно митці та спортсмени.
Серед запрошених – Євгенія Мірошниченко, Богдан Ступка, Яна Клочкова, Катерина Серебрянська, Зінаїда Турчина, Леонід Буряк…
Організатори зіркового вечора, так би мовити, до третього дзвінка зберігають сценарну інтригу дійства.
– Усе відбуватиметься, як у казці «Дванадцять місяців», – тільки і сказала пані Стелла, не розкриваючи таємниць.
А пан Гришко додав, що казка переплітатиметься з концертом зіркових митців.
Гості сидітимуть за святковими столами в партері театру. Вестимуть вечір Стелла Захарова, Володимир Гришко, Ольга Сумська, Святослав Белза.
Такі елітні вечори планують проводити в Києві щороку.