Неповнолітній садист

Працівники одного з пансіонатів, розташованих у Пущі-Водиці, вранці по дорозі на роботу наштовхнулися на труп 40-річної жінки. Її обличчя нагадувало суцільну криваву рану. Поруч лежав пошматований одяг.

За справу взялися співробітники карного розшуку Оболонського районного управління міліції. Їм вдалося знайти зловмисника. Ним виявився сімнадцятирічний юнак.
За повідомленням прес-офіцера столичної міліції Вікторії Білозерцевої, напередодні хлопець усю ніч провів біля ігрових автоматів. Звісна річ, програвся. З пересердя випив пляшку пива й поквапився до одного із пансіонатів, де мешкав. Ідучи лісом, помітив жінку, котра поспішала на роботу. Юнак із кулаками кинувся на неї. Бив зі знанням справи. Адже до цього не один день провів у залі  боксу. Зупинився лише тоді, коли незнайомка захрипіла. Затягнув подалі до лісу. Там ще тепле тіло зґвалтував, із собою прихопив дві золоті каблучки, мобільний телефон. Ланцюжок із хрестиком не вподобав: викинув. І швиденько зник з місця злодіяння.
Мобілку продав за 50 гривень, ювелірні прикраси заховав у своїй кімнаті, де їх під час обшуку і знайшли співробітники карного розшуку.
Юнакові пред’явлено звинувачення за статтею 115 частиною 1 Кримінального кодексу України – умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Такий злочин карається позбавленням волі терміном на 7-15 років.
Якщо під час експертизи з’ясується, що зловмисник ґвалтував… труп, йому загрожує довічне ув’язнення.
А тим часом дві доньки замордованої матері залишилися круглими сиротами, позаяк їхній батько помер кілька років тому.