Хроніка буремних подій

Під час однієї з сутичок дісталося депутатові Олександрові Бригинцю. Молодики спортивної статури схопили його за волосся і потягли, він упав навзнак. Згодом депутат демонстрував журналістам скривавлену спину.

Анатолій Семинога намагався вирвати мікрофон у секретаря Київради Олеся Довгого.
Степану Черновецькому, який брав активну участь у бійці, порвали сорочку і піджак.
За кілька хвилин депутати розступилися і на екрані можна було побачити, що на підлозі зали лежить один із депутатів без піджака. Свідомість втратив член фракції БЮТ Віктор Наумко – після того, як отримав тілесні ушкодження. Людина, яка його побила, втекла і сховалася в одному з кабінетів мерії.
За словами Зиновія Шкутяка, Київрада перетворилася на закрите акціонерне товариство режимного типу, а кремезні молодики зі значками депутатів районної ради насправді не є ними.
Віталій Ярема поінформував, що за фактом побиття депутата буде порушено кримінальну справу. Його колега Олександр Пабат нагадав, що депутати районної ради можуть бути присутніми на сесії Київради тільки за запрошеннями. На що Олександр Черніков сказав, що цих людей запросив секретар Київради. «Вони є у списку запрошених», – зазначив він.
Міський голова, який саме проходив повз журналістів, спілкуватися з ними не захотів, проте в одну з телекамер таки сказав: «Депутати – гарячі люди. Вони намагаються виконати завдання Юлії Тимошенко».