У ЦУМі буде гастроном

Ірина Дмитрівна ГАЙОВА із Шевченківського району висловила своє занепокоєння тим, що на Хрещатику зникли майже всі продуктові магазини. Ось і Центральний гастроном закрили на ремонт і невідомо, чи потім не перепрофілюють його на якийсь «крутий» бутик. Наша читачка почула, що, нібито, найближчим часом і ЦУМ збираються реконструювати, тому її цікавить, чи залишиться там магазин для всіх киян та гостей, чи тільки для багатих.    
У компанії «Київський ЦУМ» повідомили, що й справді вирішили капітально реконструювати будинок свого торгового центру, розташованого на перетині вулиць Богдана Хмельницького та Хрещатика. Але заспокоїли, що перепрофільовувати магазин не збираються та й  реконструкцію здіснюватимуть поступово, отже торговельний заклад продовжуватиме працювати. Першочерговим планують замінити ескалатори на швидкісні ліфти, реконструювати зовнішній фасад, замінити вікна та вивільнити площі цокольного поверху. За рахунок останнього планується розширити торговельні площі, відкривши на них супермаркет або гастроном. Компанія також планує відкрити ресторан на даху будинку, але це – у далекій перспективі, бо потрібні чималі гроші. Реконструкції планують здійснити за рахунок коштів, залучених від додаткового випуску акцій.
Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, що у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.