«Хлопчик рок-н-рол» на восьмому місці

Дівчата-близнючки з російського Курська Маша і Настя Толмачови перемогли на міжнародному конкурсі дитячого «Євробачення-2006», що відбувся 2 грудня в столиці Румунії Бухаресті. Вони набрали 154 бали.

На другому місці Білорусь (117 балів), третє дісталося Швеції (116 балів).
Маша і Настя – наймолодші учасники нинішнього конкурсу, їм по вісім років. За умовами дитячого Євробачення у ньому брали участь діти від 8 до 15 років.
Дитяче Євробачення проводиться вчетверте. Цього року змагалися учасники 15 країн – Білорусі, Бельгії, Греції, Іспанії, Кіпру, Мальти, Македонії, Нідерландів, Португалії, Росії, Румунії, Сербії, України, Хорватії, Швеції.
Україну на конкурсі представляв 14-річний Назар Слюсарчук з Тернополя з піснею «Хлопчик рок-н-рол». Він розділив восьме місце з представником Кіпру, набравши 58 балів.
У відбірковому конкурсі в Україні брали участь понад 60 дітей. У фінал вийшло десятеро: 9 дівчат і хлопчик. Назар Слюсарчук переміг усіх суперниць. Його педагог із вокалу Наталя Медведєва розповіла, що хлопчик живе «у дуже маленькому містечку Заліщики Тернопільської області. Його мама, помітивши у сина співочий талант, возила його протягом року двічі на тиждень в Тернопіль до вчителя з вокалу».