Підземний перехід ремонту не потребує

Василь Григорович Приходько із Святошинського району поскаржився на те, що підземний перехід на проспекті Перемоги, що веде від магазину «Фуршет» до вулиці Кулібіна, потребує ремонту. Бо входи до нього обвалилися з обох боків і вже навіть, з погляду нашого читача, почало руйнуватися дорожнє покриття шляхопроводу. Чоловік уже звертався до районного управління з благоустрою та дизайну, але там, мовляв, на його скаргу не зреагували належним чином.

Редакція теж звернулася до Святошинського управління по благоустрою та дизайну, але там пояснили, що вони лише контролюють те, як виконує роботу районне ШЕУ й порекомендували за роз’ясненням звернутися до нього.

Як пояснили редакції у Шляхово-експлуатаційному управлінні Святошинського району після обстеження на наше прохання підземного переходу, він не потребує ремонту. Східці, стіни та стеля у ньому, на переконання майстра ШЕУ, в нормальному стані, не потребує ремонту і проїжджа частина.

Певне, думки киян, які щодня користуються цим переходом, і районних шляховиків не співпадають тому, що люди хочуть бачити місто і район, у якому мешкають, гарним і впорядкованим, а працівники ШЕУ виходять зі своїх фінансових і виробничих можливостей та знання того, що в районі є об’єкти у значно гіршому стані, ніж той, про який турбується наш читач…

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.