Команда про «Нестримну течію»

Нещодавно в одному зі столичних клубів музичний проект KISHE презентував свое друге відео. Про нову відеороботу розповідає сам KISHE, режисер Віктор Скуратовський та гість презентації співак Вова зі Львова.

KISHE:  «Якщо оцінювати за десятибальною шкалою, то відео «Нестримна течія» сподобалось мені на вісім балів. Усе дуже добре: темпераментно і швидко спрацювала команда, яка знімала, режисер та оператор. Ми відзняли кліп за 10 годин, а на монтаж пішло всього три тижні. Єдине, чого мені бракує, як людині, яка бачила увесь процес, то це деяких елементів, що були відзняті, деяких кадрів. Хоча професійне око та рука режисера наполягли на своєму. Мені сподобалось, але оцінювати мають глядачі. І головне, щоб вони почули у скрипінні музику та запам’ятали картинку. Режисер цього відео Віктор Скуратовський – бас-гітарист гурту «Друга Ріка». Із ним ми знайомі понад 12 років. Я вчився у Житомирському училищі культури і був знайомий із Валерою Харчишиним – він соліст гурту «Друга Ріка». Ми вчилися на паралельних факультетах. Торік перед Новим роком я зателефонував Валері та запитав, хто знімає кліпи для «Другої Ріки». Валера зізнався, що останнє на той час відео для них знімав Вітя та запропонував звернутися до нього з приводу співпраці. От що з того вийшло».

Віктор Скуратовський, режисер: «Відео відзнято у стилістиці R&B-культури. Усі свої ідеї щодо відео я реалізував і залишився задоволеним. Якщо ж говорити про самого KISHE, то він перший в Україні представник R&B-стилю. Усі, хто до нього з’являлись і казали, що вони грають R&B, читали Rap або Hip-Hop. KISHE ж відкрив вікно для R&B».

Вова зі Львова: «Файний R&B-ішний кліпець, гарні кобіти, гарний інтер’єр – в стилістиці R&B. KISHE я знаю рік. Ми спілкуємось. Підтримуємо товариські стосунки. У деяких кадрах відео він був схожий на Джастіна Тімберлейка. Але то – тільки картинка. Є просто певні умовності, рамки R&B-культури, і, якщо людина у ній працює, то вона мусить їх дотримуватись. До мого хіт-параду відео не потрапить, тому що у нас там мінімум R&B і максимум Rap-музики. А в ротацію нашого телеканалу, впевнений, потрапить».

Ірина Квітка