«Найкраще про киян пише «Вечірка»

Ганна Матіко-Бубнова, заступник начальника Головного управління культури і мистецтв КМДА, президент Міжнародного благодійного фонду Святої Марії

Унаш час особливо важливо для кожної газети, щоб їй довіряли читачі. Для того вона має бути носієм правди, носієм істини. Хоч би якою незручною була правда, але її має почути читач.

І подобається це високим посадовцям чи ні, але газета, якщо хоче дбати про свій авторитет, якщо поважає свого читача, повинна не догоджати владі, а завжди займати об’єктивну позицію у розв’язанні будь-якої проблеми.

Газета київської громади, безумовно, має писати про киян, про їхнє життя, клопоти, здобутки та успіхи. Скажімо, на увагу заслуговують відомі київські родини, спадкоємці шляхетних традицій, духовна атмосфера у яких та методи виховання дітей, – добрий приклад для всіх киян. У столиці чимало яскравих особистостей, які досягли успіхів у професійній діяльності, здобули визнання у світі своєю високою майстерністю у мистецтві. Чому ж не розповісти, які вони люди у повсякденному житті, що люблять, чим переймаються, як із сусідами живуть. І що більше такої сокровенної інформації потраплятиме на сторінки газети, то більше читачів вона приваблюватиме. Хотілось би, щоб ви добилися навіть такої оцінки: найкраще про киян пише «Вечірка».