Шумахери, начувайтеся!

Київська державтоінспекція вирішила розпочати своєрідну профілактичну роботу з любителями швидкісної їзди. Автопатрулі ДАІ з радарами, що визначають швидкість руху автомобілів, чергуватимуть на проблемних магістралях столиці, де найчастіше трапляються аварії. Називаємо ці місця.

1. Броварський проспект (ділянка від станції метро «Дарниця» до станції «Лісова» і від станції «Лісова» до повороту на птахофабрику). Від початку року на Броварському проспекті відбулося 69 ДТП, в яких вісім чоловік загинули і 103 травмовано.

2. Столичне шосе (поблизу повороту на вул. Заболотного, повороту на селище Мриги, санаторію «Жовтень»). На Столичному шосе зафіксовано 26 ДТП, п’ятеро загиблих і 27 потерпілих.

3. Перетин вулиць Заболотного і Метрологічної.

4. Проспект Перемоги (на ділянці від вул. Чорнобильської до 17-го кілометра шосе в районі повороту на спорткомплекс «Чайка»). Тут сталося 16 ДТП, в яких троє загинуло, 18 травмовано.

5. Окружна дорога ( на ділянці від Жулянського шляхопроводу до Одеської площі), де за десять місяців у 93 ДТП 16 осіб загинули і 114 отримали травми.

6. Проспект Академіка Глушкова (27 ДТП, троє загиблих і 34 травмованих).

7. Вулиця Електриків (17 ДТП, шестеро загиблих, 22 травмованих).