Більше світла і радості

Микола Щепець, директор ДКП «Плесо»

Видання столичної громади має бути об’єктивним і відображати на своїх сторінках погляди не лише тих політичних партій і блоків, які перемогли на виборах і потрапили до Київради, а й тих, кому це не вдалося і хто взагалі не ходив на виборчу дільницю, тобто – всіх киян.

Бо з приходом до управління містом представників політичних партій і блоків практично втратило своє колишнє значення таке поняття, як накази виборців. Немає поки що і безпосереднього зв’язку депутатів із ними та звітування про зроблене. Нині навіть важко сказати, чию ж волю виконують депутати Київради.

От тому саме газета «Вечірній Київ», на моє переконання, й повинна стати виразником думок, побажань та пропозицій столичної громади – звичайно, не в мітингових проявах, бо такі акції здебільшого проводяться на замовлення тих чи тих політичних сил, а у звичайному житті, повсякденних справах і турботах.
Хотілося б більше читати про киян – людей різних професій і уподобань, їхні трудові будні і захоплення. А також про природу, що нас оточує. Адже киянам пощастило, ми живемо у зеленому ошатному місті на берегах великої ріки. Нам не доводиться виїжджати за його межі, аби помилуватися красою водного плеса, зелені та квітів, щоб побачити пташку та почути її спів. Усе це поруч з нами.