Макаревич нарешті визнав дитину

Донька Андрія Макаревича і його колишньої подруги Ганни Рождественської Аня народилася п’ять років тому. Однак батько довгий час відмовлявся спілкуватися з дитиною і її матір’ю. І тільки нещодавно музикант визнав свою доньку і став частіше з нею спілкуватися.

Макаревич розірвав стосунки з Ганною Рождественською одразу після того, як вона народила дівчинку. Мати дитини дуже тяжко переживала зраду і навіть, за чутками, побувала в психіатричній лікарні. Аня, якій уже виповнилося 5 років, нині живе разом із бабусею, а сама Рождественська дотепер ще повністю не оговталася від нервового потрясіння.

Ще кілька років тому лідер «Машини часу» не міг похвалитися нормальними стосунками з Ганною і їхньою донькою. Навіть коли дівчинці, якій на той час не виповнилося й року,  поставили страшний діагноз, Макаревич відмовився допомагати. На щастя, побоювання лікарів не підтвердилося, а діагноз був помилковим. Бачитися з донькою Андрій Вадимович не бажав, хоч і сплачував кожен місяць половину витрат на дитину і раз на рік давав половину суми, витраченої на відпочинок Ані.