«Пора» зміцнюватиме імунітет

Негараздами в нашій державі користуються недружні зовнішні та внутрішні сили, які мають на меті припинення існування України, як держави. Такої точки зору дотримуються активісти партії «Пора».

За словами голови політради «Пори» Євгена Золотарьова, уряд не здатен протистояти цим загрозам, наші політичні лідери недостатньо відповідальні, чиновники дбають лише про себе. І тому серед основних небезпек називають ті, які шкодять їхнім особистим інтересам.

У цій ситуації відповідальність за долю держави мусить взяти громадськість. Активісти партії впевнені, що саме свідомі громадяни, а не політики, вже сформували справжню опозицію. Скоординувати їхні дії на захист державності покликана нова структура – експертна Рада з питань національної безпеки та оборони – щось на кшталт суспільної альтернативи РНБО.

Представники «Пори» не збираються «приватизувати» цю організацію й запрошують до участі в ній представників усіх партій та громадських об’єднань. Долучитися до ради пропонують також політологам та представникам РНБО. Експерти створюватимуть рейтинг найбільших небезпек для України та визначатимуть шляхи покращення «імунної системи» держави. Члени організації також визначатимуть, наскільки кроки влади відповідають національним інтересам.