Кличко проти Брока

Володимир Кличко проведе перший захист чемпіонського титулу під егідою Міжнародної боксерської федерації цього вікенду. Його суперник – американець Кельвин Брок – ніколи не володів золотим поясом світового рангу. Проте своїх честолюбних планів не приховує.

Кельвин Брок: «Кличко вже програвав, я – жодного разу»

– Я провів чудову підготовку до бою. Вона була цілеспрямованою, і це найголовніше. Мій суперник – авторитетний і сильний, однак уже найближчу неділю я проведу в чемпіонському статусі.

– Так, я не фаворит у розкладах букмекерів. Однак головним є не це. Бо саме я володію беззаперечною перевагою в основних аспектах боксерського мистецтва. Я значно універсальніший боєць, ніж українець, і безумовно стійкіший за нього.

– Козирі Кличка? Вони суттєві: блискавичний і потужний джеб, могутній удар правою. Втім, навіть цього йому буде замало в змаганні зі мною. Поразки Кличка від Сандерса та Брюстера засвідчили, що перемагати його – справа реальна. Натомість мене ніхто так і не здолав. Жодного разу!

– Мій генеральний план на титульний бій геніально простий: уникати ударів опонента і вбивати в нього свої. Найважливіше, що він абсолютно правильний.

Володимир Кличко: «Я готовий збирати пояси. Але – після зустрічі з Броком»

– Кельвин неймовірно мотивований на бій. Це його головний козир. Успіх у поєдинку з чемпіоном світу відкриє перед ним особливі перспективи. Але й провал остаточно перекреслить його сподівання на майбутнє в професіональному боксі. Тому мотивація й бажання взяти гору будуть в мого суперника фантастично високими.

– Фаховий козир Брока – захист. Він унікально надійний. Бійців, яких неймовірно важко дістати концентрованим ударом, у професіональному боксі можна перерахувати на пальцях однієї руки. Брок – один із них. Однак я готовий до всього, що може запропонувати на рингу мій суперник.

– Кельвин насправді високотехнічний боксер.  І,  зрозуміло,  по-справжньому стійкий. Бо, чесно кажучи, не кожний здатен оговтатися після нокдауну і таки довести  бій до перемоги. Тим паче, якщо в ролі суперника такий майстер, як   Джаміль   Макклайн.

– Чи вважаю себе найсильнішим у суперважкому дивізіоні?.. Принаймні готовий довести це в безпосередніх боях з володарями золотих поясів за іншими версіями. Так, я налаштовуюсь на боротьбу за об’єднання чемпіонських титулів. Але, не вимагайте від мене конкретики вже зараз. Адже спочатку я мушу перемогти Брока.