Школа крокує в ногу з учнями

Биківнянська середня школа № 23 відзначає своє 50-річчя. А столична і районна влади зробили їй чудовий подарунок – до ювілейної дати відкрито добудований до навчального закладу блок.

Доки три роки тривало будівництво, школярі навчалися у старому приміщенні, чекаючи входин до 22 суперсучасних кабінетів, обладнаних інтерактивними дошками та комп’ютерами. У новому приміщенні є все: їдальня, актовий і спортивний зали, автоматизована бібліотека, а поряд – на благоустроєній території комбінований спортмайданчик. Усе це коштувало місту і Деснянському району 17 млн. грн. Діти вже переселилися в нові класи, а до старого приміщення увійшли будівельники. Їм наказано завершити реконструкцію до 2008 року, для чого буде виділено 15 млн. грн.

До речі, участь у відкритті новобудови взяв в.о. заступника голови КМДА Денис Басс, який прокоментував побачене:

– Ця школа європейського зразка, і не найнижчого, – сказав пан Басс. – Думаю, що місцева влада намагатиметься фінансувати наповнення сучасною технікою більшої кількості шкіл. Програмою соціально-економічного та культурного розвитку Києва на наступний рік передбачено у галузі освіти 8-9 пускових об’єктів. А з цього року всі столичні школи матимуть хоча б по одній інтерактивній дошці.