Щоб купити зі знижкою

Людмила Іванівна ОСОВА із Деснянського ра-йону отримала, за її словами, якусь дисконтну картку від райдержадміністрації. Таку саму соціальна працівниця принесла і її одинокій сусідці. Наша 82-річна читачка, як і її сусідка, не знають, що з тими картками робити і для чого їх видали.

Як пояснили у Деснянському районному відділі соціального захисту, там і справді почали роздавати соціальні картки малозабезпеченим громадянам, аби ті могли купити потрібні їм товари із п’ятивідсотковою знижкою у найбільших супермаркетах міста. Поки що видали близько ста дисконтних карток, але до кінця року планують забезпечити ними всіх мешканців Деснянського району, що потребують допомоги. Картки на знижку в магазинах надали власники супермаркетів. Тепер планують домовитися також із власниками перукарень, розташованих у районі, аби ті надавали свої безплатні послуги малозабезпеченим мешканцям, теж видавши їм відповідні картки.

Чекаємо ваших запитань, пропозицій, зауважень, скарг, побажань на редакційному «гарячому» телефоні 442-97-40, який у режимі автовідповідача працює цілодобово і без вихідних.