Витівки чистої води

Під шум осіннього дощу на екрані спалахнула радіола. За бажанням Сергія Присяжного так почалася презентація нового музичного кліпу групи «МОТОР’РОЛЛА» під назвою «Моя вода.»

«Ми – вода, наш мозок – із неї на 75 від-сотків. Вода – початок творення, але не розбурхуйте у нас цю стихію, інакше...». Сергій хотів ще щось мудре й важливе сказати, але блиснуло, вдарив грім, і музика стихла. «От бачите, а що я говорив!» Невелика технічна пауза справді була спричинена водною стихією. Мабуть, невипадково запрацював водоспад у печерній експозиції київського Музею води, де проходила презентація. Гості дружно гримнули «Ура!» і попросили розпочати все спочатку. Кліп повторили, але вже без перешкод. А потім перейшли до водних процедур. Господарі і гості пили лише джерельну воду. Приміряли на себе мильні бульбашки (над ким вони тримаються найдовше – у того найпозитивніша енергія) і виводили одне одного на чисту воду.  Попутно провели невелике соцопитування «Що я знаю про воду і наскільки відчуваю себе цим водяним елементом». Усі присутні погодилися з тим, що без води «ні в лазню, ні в кіно, ні в армію, але політичну воду вже годі лити».

Колишня пожежна вежа (в ній розміщено Музей води) напір тусовки витримала.  А за чверть дванадцяту з’явився «слюсар Вася», відкрутив вентиль і випустив «Мою воду» на Хрещатик. На телеекрани новий кліп від «МОТОР’РОЛЛИ» вийде цими вихідними. Пильнуйте за засобами масової інформації. Сергій Присяжний запевняє: «Від води займаються не тільки телевізори!»